• DOLAR 32.546
  • EURO 34.904
  • ALTIN 2426.362
  • ...
Nusaybin`e atanan baştabip göreve törenle başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Nusaybin İlçe Devlet Hastanesi Baştabipliğine atanan Mehmet Emin Ay, eski baştabip Dr. Selim Önverdi ve hastane personellerinin katıldığı törenle görevine başladı.

Görevi Ay'a devreden Önverdi, kendisine yeni görevinde başarılar dilerken, Ay da Mardin İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneler Birliği Daire Başkan Yardımcılığına atanan Önverdi'yi tebrik etti.

Nusaybin Devlet Hastanesinde daha önce baştabip yardımcılığı ile baştabiplik yaptığını ve kendisinin de doğma büyüme Nusaybinli olduğunu kaydeden Ay, "Bizim için bu, bayrak yarışıdır. Personelin büyük bölümüyle daha önce çalışmıştık. Bizim buradaki amacımız insanımıza, memleketimize daha iyi hizmet etme çabasıdır. İnşallah hep birlikte Nusaybin'e en iyi şekilde hizmet vereceğiz." dedi.

Törene katılan Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz da devir teslim yapan eski ve yeni baştabibe yeni görevlerinde başarılar diledi. Yavuz daha sonra salonu dolduran personele söz hakkı vererek, hastanenin ve personellerin sorunlarını dinledi.

Törende söz alan sağlık personelleri ve görevliler, daha önce basında da yer alan diş polikliniğinde cihaz ve malzeme sorunu, diyaliz ünitesi eksikleri ve acil serviste uzman doktor yetersizliğini dile getirdiler.

Sorunları dinleyen Yavuz ve Ay, eksiklerin giderilmesi için gerekli girişimlerde bulunacaklarını dile getirdi. (Cihat Şayık - İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir