• DOLAR 32.33
  • EURO 35.076
  • ALTIN 2300.997
  • ...
Engelli gence konteynır yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van Büyükşehir Belediyesi, 20 yaşındaki engelli gence konteynır yardımında bulundu. Kendisine konteynır verilen Senar Gül isimli genç, belediye yetkililerine teşekkür etti.

Çocukluğunda geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan Gül, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer'i makamında ziyaret etti.

Engelli genci makamında kabul eden Tamer, özellikle dezavantajlı vatandaşlara yardım noktasında pozitif ayırımcılık yaptıklarını belirterek, "Senar Gül de geçtiğimiz günlerde bize müracaat etti. Ekiplerimizin yerinde yaptığı tespitler sonucu kendisine konteynır verdik. Ayrıca tespit edilen diğer ihtiyaçlarını da inşallah en kısa sürede karşılayacağız. Bugün de bizlere teşekkür etmek için buraya kadar gelmiş. Biz de kendisine teşekkür ediyoruz. Her zaman yanında olduğumuzu bilmesini istiyoruz." dedi.

Daha çocuk yaşta anne ve babasını kaybettiğini belirten Senar Gül ise ağabeyiyle birlikte yaşadığını anlatarak, "Büyükşehir belediyesine müracaat ettim. Konteynır ihtiyacım vardı. Allah kendilerinden razı olsun, ihtiyacım giderildi." ifadelerini kullandı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir