• DOLAR 32.453
  • EURO 34.49
  • ALTIN 2474.457
  • ...
"Bizler `Oku` ile başlayan bir dinin mensuplarıyız"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van'ın İpekyolu Belediyesi'nce, İskele Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde yaptırılan Zenginleştirilmiş (Z) Kütüphanenin açılışı, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, Eğitim Bir-Sen Van Şube Başkanı Osman Ayşin ve Van İl Milli Eğitim Müdürü Kiyasettin Kırekin'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış töreni Kur'an-ı kerim tilaveti ile başladı.

Törende bir konuşma yapan İpekyolu Kaymakamı Cemil Öztürk, "Oku ile başlayan bir dinin mensuplarıyız. Bizim de bu anlamda eğitime desteğimiz devam edecek. Okumak, ilim edinmek, bilim sahibi olmak önemli diye düşünüyorum. Çünkü dünyada en büyük güç bilgidir. Bilgiye sahip olan güçlü durabiliyor, güçlü toplum olabiliyor. Biz de bu doğrultuda İpekyol'umuzda hedeflerimize ulaşmak için böyle yerleri öğrencilerimizin, çocuklarımızın, gençlerimizin kullanımına sunuyoruz" dedi.

İskele Kız İmam Hatip Müdiresi Gülay Demir ise; "Kız çocukları için özellikle z kütüphanesi çok önem taşımaktaydı, öğrencilerimiz heyecan ile kütüphanenin açılmasını bekliyordu, Allah nasip etti, inşallah kütüphanemiz hayırlara vesile olur." İfadelerini kullandı.

Meslek dersleri öğretmeni Tekin Yürektürk ise, "Burada emeği geçen,  katkıda bulunan herkese öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Kütüphane ve kitaplar olmazsa olmazımızdır. Kütüphanemiz hem öğrencilerimizin kitap okumalarına, hem de derslerine daha iyi hazırlanmalarına ortam hazırlayacaktır." şeklinde konuştu. (Yunus Tuğrul-İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir