• DOLAR 32.386
  • EURO 35.098
  • ALTIN 2326.487
  • ...
AB Eğitim ve Gençlik Programları Proje Başvuruları Yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Ulusal Ajans tarafından desteklenen Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında proje üreten, Gevaş Çok Programlı Lisesi, Van- Merkez İmam Hatip Lisesi, Halide Edip Adıvar Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Çaldıran Endüstri Meslek Lisesi, Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nün proje başvuruları tamamlandı.

 

Ulusal Ajans tarafından desteklenen Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında proje üreten okullar, eğitimden sorumlu Vali Yardımcısı Zafer Coşkun`u bugün makamında ziyaret etti.

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Proje ekibini makamında ağırlayan Coşkun, "İlimizde Milli Eğitim Müdürlüğü Proje hazırlama ve projeleri uygulama konusunda ilimize ayrı bir renk katıyor. Avrupa Birliği kapsamında hazırlanan projeler öğretmen ve öğrencilerimizin artık ufuklarının ileriye baktıklarını gösteriyor. Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında proje hazırlayan okullarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır ise, "Müdürlüğümüz bünyesinde yer alan proje ekibimizin okullarımızla yaptıkları işbirliği ile çok güzel ve verimli çalışmalar ortaya çıkmakta. Proje ekibimizin ve okullarımızın yapacakları çalışmalarda her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz." ifadelerinde bulundu.

 

Görüşmede Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ulusal Ajans projeleri koordinatörü Serdar Takva da hazır bulundu ve proje hazırlarken öğretmenlerle birlikte büyük gayret ve emek sarf ettiklerini ve sonuç itibariyle projelerini tamamladıklarını belirterek hazırlanan projelerin Ulusal Ajans tarafından kabul edilmesi temennisinde bulundu.

 

Coşkun, projelerde yer alan öğretmen ve öğrencilerin kültür elçilerimiz ve ilimizin Avrupa`ya açılan yüzü olacağını belirtti. (Serdar Anlamaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir