• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Isparta, Kırşehir, Kırıkkale ve Hakkari çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Marmara'nın doğusunda akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis ve pus olayı bekleniyor.

Hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, güney ve doğu kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, doğusunun yüksekleri yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlı olacağı bekleniyor. Sabah saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu zamanla parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısı parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Isparta çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde bölgenin kuzeybatı kesimleri ile Kırşehir ve Kırıkkale çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak, iç kesimlerin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Çok bulutlu, Orta Karadeniz'in yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, Hakkari çevrelerinin yağmur ve karlakarışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı ve az bulutlu 21°C

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmurlu 10°C

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 15°C

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 4°C

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 10°C

Muğla: Parçalı ve az bulutlu zamanla parçalı çok bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak yağışlı 14°C

Trabzon: Çok bulutlu 12°C

Zonguldak: Çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı yağmurlu 11°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir