• DOLAR 32.602
  • EURO 34.762
  • ALTIN 2494.194
  • ...
HÜDA PAR heyeti Batman Üniversitesi Rektörü Durmuş`la görüştü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aydın Gök, beraberindeki heyetle son günlerde tesettür yasağı" iddialarıyla gündeme gelen Batman Üniversitesinde Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, açığa alınan Yrd. Doç. Dr. Davut Okçu ve öğrenci temsilcileri ile görüştü.

Birkaç gündür basına ve kamuoyuna yansıyan ve ciddi tepkilerin gösterildiği "Üniversitede tesettür ile ilgili zorluk çıkarılmasına ilişkin dekanlık ve rektörlük arasında bazı yazışmaların ve suçlamaların sosyal medyaya yansıması, hemen akabinde de bazı görevlilerin açığa alınması" olayı ile ilgili HÜDA PAR Genel Merkezi tarafından inceleme yapmak üzere bir heyet görevlendirildi.

HÜDA PAR Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aydın Gök başkanlığındaki heyet yaşananlara bir açıklık getirmek ve kamuoyu ile paylaşmak üzere bir dizi temaslarda bulundu. Bu kapsamda Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, açığa alınan İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Davut Okçu ve öğrenci temsilcileri ile görüşmeler gerçekleştirildi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Gök, görüşmelerinin ardından İLKHA'ya yaptığı kısa açıklamada konu hakkında ilgililer ile gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra izlenim ve değerlendirmelerini Genel Merkezleri ile paylaşacaklarını ve konunun takipçisi olacaklarını ifade etti.

Gök, "Son zamanlarda Batman Üniversitemizde bir takım gelişmeler oldu. Bu durum kamuoyu, medya ve sosyal medyada gündem oldu. Biz de bu konunun mahiyetini öğrenmek için partimizin genel merkezi adına bu meselelerin adil şahitleri olmak üzere tarafları dinlemek istedik. Elde ettiğimiz bilgileri rapor halinde genel merkezimize ileteceğiz. Özellikle tesettür ve diğer meselelerle ilgili bu işin takipçisi olacağız." dedi. (M. Sait Çelik - İLKHA)
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir