• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bakandan Filistin kahramanına küstah sözler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin'de devam eden Kudüs direnişinde işgal devleti israil askerlerinin barbarlığı bitmek bilmiyor.

Küçük çocukları ve gençleri hapishanelere dolduran işgal devleti israil askerleri dün de "Filistin Kahramanı" olarak tanınan ve küçük yaşta işgal devleti israil askerleri karşısındaki dik duruşu ve kavgası ile hatırlanan Ahed Temimi'nın evine baskın gerçekleştirilmişti.

Henüz 16 yaşında olan Temimi gözaltına alınırken, işgal devleti İsrail'in Eğitim Bakanı Naftali Bennet'dan skandal bir açıklama geldi. Bennet Temimi için "ömür boyu hapis" cezası istedi.

"ÖMRÜ HAPİSLERDE SON BULACAK"
Küçük çocukların eğitimden ve varlığından sorumlu olan Bennet, genç kız için vicdansız bir açıklama yaparak ''Hayatı hapishane hücresinde son bulacak'' sözlerini söyledi.

Bennet'in bu skandal sözlerine sosyal medyadan büyük tepkiler gelirken, İsrail zulmü bununla da sınırlı kalmadı. İşgal devleti savunma bakanı Avigdor Lieberman'da genç kız ve ailesine tüm acımasızlığı ile yaklaşarak hakettiğini bulacak dedi.

"HAK ETTİKLERİ ŞEYDEN KURTULMAYACAKLAR"
İşgal devleti savunma bakanı Avigdor Lieberman konu ile ilgili aile ve genç kıza tüm nefretini kustu. Kudüs ve Fliistin'in özgürlüğü için direnen herkesin hakettiğini bulacağını, yalnızca bunun Ahed ile kalmayacağını belirtti.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir