• DOLAR 32.602
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2499.882
  • ...
Kar-Der`den öğrencilere kışlık ayakkabı yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karlıova Eğitim, Sağlık, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kar-Der, yaptığı araştırmalar sonucunda ilçe merkezinde ve köylerde dar gelirli öğrencilerin kışlık bot ve giyim ihtiyaçlarını giderdi.

Okullarda bulunan öğrencilerle bir araya gelen dernek yöneticileri, 120 çift kışlık botu öğrencilere teslim etti. Kendilerine teslim edilen botlardan dolayı memnuniyetini dile getiren öğrenciler, dernek yöneticilerine teşekkür etti. Dernek, ilçe merkezinde bulunan 18 dar gelirli aileye de giyim yardımında bulundu.

Kar-Der Başkanı Murat Demir yaptığı açıklamada, "İlçenin içinde bulunduğu soğuk iklimden dolayı birçok öğrencimizin okula yırtık ve yazlık ayakkabılarla geldiğini tespit ettik. Kar yağışından dolayı ayakları ıslanan öğrencilerimize vakit kaybetmeden kışlık bot almak için çalışmalar başlattık. İsmini vermek istemeyen hayırsever bir kardeşimiz, bu öğrencilerin kışlık bot ihtiyacını karşılayarak yardım elini uzattı. Bizler de gönderilen botları ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıttık. Buradan hayırsever kardeşimize teşekkür ediyoruz, Allah kendisinden razı olsun." dedi. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir