• DOLAR 32.558
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2422.833
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu ile Ankara, Çankırı, Konya, Antalya, Isparta, Siirt ve Batman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Sivas ve Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının Türkiye genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Çok bulutlu, bölgenin doğusu ve İstanbul çevrelerinin sabah saatlerinde hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Antalya ve Isparta çevrelerinin sabah saatlerinde hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Ankara, Çankırı ve Konya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur şeklinde beklenen yağışların; Çankırı ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Batı Karadeniz: Çok bulutlu, kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak, iç kesimlerin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Çok bulutlu, kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde bölge geneli, akşam saatlerinden sonra bölgenin kuzeyinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; güney ve batı kesimlerde yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Çok bulutlu, Siirt ve Batman çevrelerinin sabah ve öğle saatlerinde aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı ve çok bulutlu 18°C

Ankara: Çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmurlu 5°C

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 12°C

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı 5°C

İstanbul: Çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif sağanak yağışlı 7°C

Muğla: Parçalı ve çok bulutlu 12°C

Trabzon: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 13°C

Zonguldak: Çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde aralıklı sağanak yağışlı 8°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir