• DOLAR 32.49
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2480.269
  • ...
Yeni Nusaybin`i maket üzerinde tanıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'nin çukur siyasetinin ardından başlayan çatışmalı süreç nedeniyle yıkılan evlerin yerine TOKİ tarafından inşa edilen 4 bin 600 konutun yapım çalışmaları devam ediyor.

TOKİ konutlarında hak sahipliği bulunan vatandaşların sözleşmeleri ise Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün Nusaybin Bürosu'ndaki firma tarafından yapılıyor. 

Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mesut Ağırakçe, Nusaybin Bürosu'nu ziyaret ederek, inşaat çalışmaları devam eden konutları hakkında maket üzerinde vatandaşlara bilgi verdi.

Sözleşme yapan vatandaşların oranının neredeyse yüzde 70'lere dayandığını belirten Ağrakçe, "Sözleşmesini yapmayan hak sahibi vatandaşlarımızın Nusaybin'deki büromuza gelerek biran önce sözleşmelerini imzalamalarını istiyoruz. Gerek sözleşmeleri imzalamaya yetkili firma ve gerekse de müdürlüğümüz personelleri vatandaşlarımızın bütün tereddütlerini açıklayıcı çalışmalarını sürdürmektedir. Bu nedenle hak sahibi vatandaşlarımızı Nusaybin'deki büromuza davet ediyoruz." dedi. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir