• DOLAR 32.572
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2426.62
  • ...
Bingöl-Genç Yolunda Feci Kaza: 7 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl-Genç yolu tugay komutanlığı mevkiinde seyir halinde olan bir minibüs, saat 11.00 sularında bir taksi ile kafa kafaya çapıştı. Meydana gelen kazada biri ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, taziye ziyaretinden gelen Feyzi Bakır yönetimindeki minibüs, Bingöl'e doğru seyir halindeyken il merkezine az bir mesafe kala tugay komutanlığı mevkiinde karşı taraftan gelen devlet su işlerine ait taksiyle kafa kafaya çarpışması sonucunda kaza meydana geldi.

Kazada ağır yaralanan minibüs yolcularından Hanefi Kaya, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ağır yaralı olduğu için yoğun bakım servisine kaldırılırken, aynı şekilde yaralanan Ali Şahin, Abdullah Kaya, Fikret Barak, Abdullah Çiçek, minibüs şoförü Feyzi Bakır ve Emrullah Dağdelen olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza haberini alan hasta yakınlarının, acil servis ve yoğun bakım ünitesine akın ettiği görüldü.

Kaza yerine gelen polis ve askeri güvenlik birimleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir