• DOLAR 32.604
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2332.611
  • ...
İşgalciler barbarlıkta sınır tanımıyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal devleti israil barbarlığı, ABD'nin Kudüs'ü işgal devleti israil'in başkenti olarak tanıması ile tavan yaptı. Filistinlilerin ABD ve işgal devleti israil karşıtı gösteriler düzenlediği El Halil ve çevresinde işgal devleti askerlerinin acımasızlığı gözler önüne serildi.

Filistin direnişinin sembolü haline gelen Cüneydi'yi onlarca asker, ellerini ve kollarını bağlayarak tutuklamıştı. Benzer bir görüntü de katil israil askerleri tarafından verildi. Filistinli bir genç onlarca asker arasında darp ederek tutukladı.

ASKERLER DARBETTİ
El Halil'de devam eden sivil direnişe işgal devleti israil askerleri sert bir biçimde müdahale etti. Göz yaşartıcı gaz ile plastik ve gerçek mermiler kullanan işgal devleti israil askerleri Filistinli genç ve çocukları hedef haline getirdi.

O hedeflerden biri de bu genç oldu. Direniş eylemi gerçekleştiren Filistinli, işgal devleti israilli askerler tarafından önce yakalandı, elleri kolları kelepçelendi. Etkisiz hale getirilen genç, sonrasındaysa dövülerek darp edildi, vuruldu, yerlerde sürüklendi.

GÖZLERİ BAĞLANARAK TUTUKLANDI
Yerlerde sürüklendikten sonra onlarca işgam askerinin tekmesine, yumruğuna ve darbelerine maruz kalan genç daha sonra ayağa kaldırılarak gözleri bağlandı, sonrasında ise tıpkı arkadaşı olan Filistin direnişinin sembolü olan Cüneydi gibi beyaz bir bantla bağlanan gözleriyle tutuklandı.

KUDÜS'TE BİR KADIN YERLERDE SÜRÜKLENDİ
Filistin'de şiddetini her geçen gün arttıran işgal devleti israil askerleri, Trump'ın Kudüs kararına tepki gösteren bir kadını da merdivenlerde sürükleyerek gözaltına aldı.

Aksa'nın giriş kapısındaki merdivenlerde işgal devleti israil askerlerine tepki gösteren kadın önce yere yatırılarak kelepçelendi, sonraysa yerlerde sürüklenerek gözaltına alındı. Kadının görüntüleri büyük tepkilere neden olurken işgal askerleri için "Gücünüz kadınlara mı yetiyor!" tepkileri geldi.

İŞGAL DEVLETİ israilin ÇOCUK TOPLAMA KAMPI: EL HALİL
Görüntüler sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. El Halil, terör devleti İsrail'in çocuk toplama kamplarından yalnızca bir tanesi. Geçtiğimiz günlerde El Halil'de bulunan bir kamp gizli kameralarla görüntülenmiş, sosyal medyada yayınlanmıştı.

kaynak: ensonhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir