• DOLAR 32.56
  • EURO 34.853
  • ALTIN 2431.081
  • ...
HÜDA PAR Tuşba İlçe Teşkilatından esnaf ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Van Tuşba İlçe Başkanlığının ilçe esnafına yönelik yaptığı rutin ziyaretler bu hafta da devam etti.

Ziyaret sonrasında değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR Van İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan, esnafın ziyaretlerden memnun kaldığını belirterek, esnafın her daim yanında olduklarını söyledi.

Tasan, "Haftalık ziyaretler kapsamında bu hafta da oto sanayi esnafını gezdik. Esnafımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek onların sesi olmaya çalışıyoruz." dedi.

"Yetkililere çağrıda bulunuyoruz"

Esnafın halledilmesi gereken önemli sorunlarının olduğunu belirten Tasan, yetkililere çağrıda bulunarak "Sorunların çözümü konusunda daha duyarlı olun" dedi.

Tasan, konuşmasına şöyle devam etti: "Esnafımız genel olarak deprem döneminden buyana biriken vergi borçları için taksitlendirme süresinin çok kısa olduğunu ve bundan dolayı birçok esnafın bundan dolayı mağdur olduğunu görüyoruz. Ayrıca esnafımız elektrik kesintilerinin kendileri için çok büyük sıkıntı olduğunu ve elektrikler kesildiği zaman oto sanayide bütün işlerin durduğunu ifade etti. Son zamanlarda dur durak bilemeyen zamlar ise esnafın alım gücünü öldürüyor. " (Yunus Tuğrul-İLKHA)

 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir