• DOLAR 32.584
  • EURO 34.886
  • ALTIN 2435.971
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`da yayımlanan bazı yerel gazetelerden haber başlıkları şöyle:
 
VAN OLAY GAZETESİ: Van`da Olaylı Nevruz: Dün sabah saatlerinde başlayan Nevruz kutlamaları sonrasında olaylar çıktı. Nevruz sonrasında yürüyüş yapmak isteyen gruba polis müdahale edince arbede yaşandı.
STK`lar 4+4+4` Nasıl Bakıyor: 28 Şubat sürecinin ürünü olan eğitim sisteminin değiştirilmesini ön gören ve üzerinde pek çok tartışma yapılan 4+4+4 şeklindeki yeni eğitim sistemini bu konuda fikir sahibi olan sivil toplum kuruluşlarına sorduk.
Görüştüğümüz STK`ların başında gelen İkra Eğitim-Der Van Şube Başkanı Necip İlbay, konu ile ilgili olarak muhabirimiz Serdar Anlamaz`ın sorularını cevaplandırdı.
Bu Çocuklar Hıristiyan Olursa Vebali Ağır Olur: Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Avrupa`da Hıristiyan ailelere verilen Türk-Müslüman çocukların olduğunu doğrulayarak "Sadece Almanya`nın gençlik dairelerinde bekleyen 4 bin çocuğumuz var dedi."
 
VAN POSTASI: Van`da A4 Plastik Patlayıcı Ele Geçirildi: Sözde Nevruz kutlaması yapacağı alanın yakınında, çivilerle güçlendirilmiş, zaman ayarlı 1 kilo 854 gram A4 plastik patlayıcı bulundu.
 
VANGÖLÜ EKSPRES: Van Valisi Münir Karaloğlu`ndan Bayram Mesajı: Van Valisi Münir Karaloğlu, Nevruz Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak; uyanışın, huzurun, barışın ve kardeşliğin simgesi olan Nevruz Bayramını bu yıl farklı bir heyecan ve umutla karşıladıklarını belirtti.
 
ŞEHRİVAN: Ahmet Türk`ten Dayak Açıklaması: Batman`daki Nevruz kutlamaları sırasında bir polisin yumruklu saldırısına uğradığı belirtilen Mardin Bağımsız Milletvekili ve DTK Genel Başkanı Ahmet Türk`ün tedavisi sürüyor.
Türk, tedavi gördüğü hastanenin kardiyoloji bölümündeki odasında bir ara koridora çıkarak kendisinin durumunu merak eden partililere kısa bir konuşma yaptı. (Serdar Anlamaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir