• DOLAR 32.602
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2489.266
  • ...
Türkiye ve dünya gündemi: 15. 12. 2017
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA - Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Meydanı'nda Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı Açılış Töreni ile Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde Necip Fazıl Ödülleri Programı'na katılacak.

2- Başbakan Binali Yıldırım, Resmi Konut'ta Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall ile görüşecek, Point Hotel'de Göç ve Uyum Sempozyumu'na iştirak edecek.

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bomonti Hilton Otel'de,Türkiye Sosyal, Ekonomik ve Siyasal Araştırmalar Vakfınca düzenlenen "Orta Doğu Konferansı"na, Kadıköy Kozyatağı Kültür Merkezi'nde "Aydınlanma ve Atatürk Devrimleri Çalıştayı"na katılacak.

- Kılıçdaroğlu, TÜSİAD Yönetim Kurulu ve Başkanlar Kurulu üyeleriyle yemekte bir araya gelecek.

4- Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Valiliğin ardından Organize Sanayi Bölgesini ziyaret edecek.

5- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Topkapı Sosyal Tesisleri'nde çeşitli STK'lar tarafından düzenlenen "Küdüs İçin Birleştik Hayır Çorbasına Davet Programı"na katılacak.

6- Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi'nde Emin Çetinceviz Merkez Kütüphanesi ile Düriye Çetinceviz Okul Öncesi Eğitim Merkezi açılış törenine iştirak edecek.

- Yılmaz, Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edecek.

7- Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Konferans Salonu'nda "Türk Boğazları Gemi Trafik Hizmetleri Projesi İmza Töreni"ne katılacak.

8- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ayvalık'ta orman yangınında zarar gören sahada fidan dikim törenine ve Altınova İskele Jandarma Karakolu açılış merasimine iştirak edecek, AK Parti teşkilatını ziyaret edecek.

9- Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Çocukluk Çağı Obezitesinin Önlenmesi Sempozyumuna" katılacak, Yeditepe Üniversitesine ziyarette bulunacak.

10- TBMM Genel Kurulunda Çevre ve Şehircilik, Kalkınma ile Adalet Bakanlıklarının 2018 yılı bütçeleri görüşülecek.

11- Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Diaoyütay Devlet Konukevi`nde Çinli mevkidaşı Vang Yang ile bir araya gelecek.

12- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, ekim ayı uluslararası yatırım pozisyonunu açıklayacak.

13- TÜİK, eylül ayı işgücü istatistikleri ile üçüncü çeyreğe ilişkin inşaat ciro ve üretim endekslerini yayınlayacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir