• DOLAR 32.382
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2326.314
  • ...
Diyarbakır Basınından Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde yaşanan gelişmeler yerel gazetelere şöyle yansıdı.

Özgür Haber: Kutlu Doğum Etkinlikleri Başlıyor
Peygamber Sevdalıları Platformu, Türkiye genelinde düzenleyecekleri "2012 Kutlu Doğum" etkinlik takvimini açıkladı. Toplamda 116 merkezde kutlu doğum etkinliği düzenleneceği belirtilerek, peygamber sevdalısı halka önemli tavsiyelerde bulunuldu.

15 Bin Hükümlü Serbest Kalacak
TBMM Adalet Komisyonu`nda, yaklaşık 15 bin hükümlünün tahliyesini öngören tasarı kabul edildi. Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezleri ile Koruma Kurulları Kanunu`nda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı, TBMM Adalet Komisyonu`nda kabul edildi. Tasarı, yaklaşık 15 bin hükümlünün tahliyesini öngörüyor.

Ani Hava Değişimleri ve Hastalık
Güne başlarken şiddetli rüzgâr ve soğuğa maruz kalıp, öğleden sonra ani sıcak ve boğucu hava ile yüz yüze gelmek, ne giyeceğimizi şaşırmak, bahar aylarında sıkça karşı karşıya kaldığımız durumlardır.

Diyarbakır Söz: Diyarbakır`daki Saldırgan Yakalandı
Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı binasına yönelim bombalı saldırıyı gerçekleştiren teröristin yakalandığını bildirdi.

Güneydoğu Güncel: Güneydoğuda Gençliğin Yeni Yüzü
Türkiye Gençlik Cemiyeti Güneydoğu Anadolu Federasyon Başkanı Hüseyin Cengiz yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak`ı makamında ziyaret etti.

Bombacı Yakalandı
AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı binasına yönelik bombalı saldırıyı gerçekleştiren şahıs yakalandı. Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, yaptığı açıklamada dün, Kayapınar ilçesindeki AK Parti İl Başkanlığı binasına savunma tipi el bombası atıldığını hatırlatarak, şunları kaydetti: "1 polis memurunun yaralandığı saldırıyı düzenleyen terörist dün akşam düzenlenen operasyonla yakalandı. Saldırıda yaralanan polis memurumuz da tedavisinin ardından taburcu edildi " (M. Salih Keskin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir