• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...

Günümüzde hızla gelişen teknoloji hayatımıza kolaylıklar getirdiği gibi mal ve can güvenliğinin sağlanması açısından da oldukça büyük gelişimler göstermektedir. Özellikle güvenliğin temelini oluşturan kilit sistemleri: elektrikli kilitler ile yeni bir devir başlattı diyebiliriz. Manyetik kapı tutucu, manyetik kilit, kilit karşılığı ve diğer elektrikli kilitler sistemleri eski tip kilitlere göre daha avantajlı bir kullanım sunmasından ve daha güvenilir bir performans sergilemesinden dolayı yüksek güvenlikli, orta güvenlikli kapılar için sıklıkla tercih edilmektedir.

Manyetik Kapı Tutucu Nedir? Ne İşe Yarar?
Güvenlik, emniyet ve oluşabilecek doğal/doğal olmayan riskleri minimuma indirebilmek için tercih edilen manyetik kapı tutucu ürünlerini diğer giriş çıkış alanlarında tedbir almak için de kullanabilmek mümkün. Acil giriş-çıkış kapıları, personel giriş – çıkış kapıları, petrol ofisleri, wc, kafeterya v.b. birçok alanda manyetik kapı tutucu ve/veya kilit karşılığı tercih edilebilir.

Parmak izi okuyucu, yüz tanıma sistemi, kartlı geçiş sistemi gibi değişik geçiş sistemleri için entegre olabilme özelliğiyle manyetik kapı tutucuyu veya elektrikli kilit sistemlerini dilediğiniz gibi kullanabilir – tasarlayabilirsiniz.

Sektörün Lider Firması : Netatek

25 Yılı aşkın bilgi ve tecrübe birikimiyle sektörde yer alan Netatek, geçiş güvenliği konusunda ki uzman çözüm ihtiyaçlarına karşılık vererek gelişimler sunmaktadır. Kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini ilke edinen Netatek firması kapı açma çözümlerinde güvenlik, konfor, teknoloji ve avantajlı ürünleriyle Dünya`da 5 kıta 70 ülkeye 1992 yılından beri ihracat yapmaktadır. Ayrıca Türkiye`de tek yetkili dağıtıcısı bulunan GIANNI firmasının dağıtıcılığını da üstlenmiştir. Yaşanabilir bir dünya, çevre ve yaşam alanları için kaliteden ve hizmetten ödün vermeden çalışan Netatek firmasının web adresini ziyaret ederek temin ettiği ürünleri inceleyebilir ve detaylı bilgi edinebilirsiniz. 

İLANDIR