• DOLAR 32.517
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2427.76
  • ...
Siyonistler Gazze`yi havadan vurdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonistlere ait savaş uçakları Gazze'nin çeşitli bölgelerinde Kassam Tugayları'na ait 3 askeri noktaya saldırı gerçekleştirdi.

Gazze kentindeki Şati Mülteci Kampı'nın batı kesiminde bulunan deniz mevzisi iki, kentin batısındaki Kureyş ile güneybatısındaki Ebu Cerrad bölgeleri üçer füze ile hedef alındı.

Saldırılarda can kaybı yaşanmadı.

Terör çetesi bir süredir Gazze'den işgal topraklarına füze atıldığını iddia ederek, Gazze Şeridi'ndeki bazı noktalara hava saldırıları düzenliyor.

Öte yandan Siyonistler, Gazze Şeridi ile aralarındaki Kerm Ebu Salim ve Beyt Hanun (Erez) sınır kapılarını kapatma kararı aldı.

Gazze'de giriş çıkışların yapıldığı 7 sınır kapısından Mısır'ın kontrolündeki Refah hariç 6'sı terör çetesinin kontrolünde bulunuyor. Bu 6 kapıdan ticari amaçla kullanılan 4'ü Hamas'ın seçimleri kazanarak görevi devralmasının ardından Haziran 2007'de işgalciler tarafından kapatılmıştı. Diğer iki kapıdan Beyt Hanun yabancı pasaport taşıyanlar, hasta ve iş adamlarının Batı Şeria'ya geçişi, Kerm Ebu Salim ise bazı ticari ürünlerin geçişi için kullanılıyor. Kerm Ebu Salim ve Beyt Hanun çeşitli gerekçelerle sık sık kapatılıyor. (İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir