• DOLAR 32.388
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2326.544
  • ...
Bakanlıklarda atamalar yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında; Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çevre ve Şehircilik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Maliye, Milli Savunma ile Orman ve Su İşleri bakanlıklarında yapılan atamalara dair karar yayımlandı.

Buna göre; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan ikinci derece kadrolu müfettişliğe Sıdık Akkılıç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığında açık bulunan Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Sibel Livdumlu atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında açık bulunan Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Bakanlık Müşaviri Serkan Keleşer'in, açık bulunan Enerji İşleri Genel Müdürlüğüne Elektrik Üretim A. Ş. Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Zekeriya Aydın'ın, açık bulunan Strateji Geliştirme Başkanlığına Türkiye Elektrik Dağıtım A. Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ömer Sami Yapıcı'nın, Elektrik Üretim A. Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Murat Zekeriya Aydın'ın, Elektrik Üretim A. Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Kulalı'nın, Boru Hatları ile Petrol Taşıma A. Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Abulvahit Fidan'ın atanması uygun görüldü.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine İskender Yüksel'in, Maliye Bakanlığında açık bulunan Gelir Politikaları Genel Müdür Yardımcılığına Vergi Başmüfettişi Hasan Kaymak'ın, açık bulunan Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine aynı yer Genel Müdür Yardımcısı İsmet Keskin'in atanmasına karar verildi.

Milli Savunma Bakanlığında Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Tümgeneral Gürsel Yüz'ün bu görevinden alınması, bu suretle boşalacak olan Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Tuğgeneral Sadık Uygur'un atanması uygun görüldü.

Orman ve Su İşleri Bakanlığında açık bulunan 2'nci Bölge Müdürlüğüne (Bursa) Mustafa Bulut, 4'üncü Bölge Müdürlüğüne (Manisa) Kerim Gençoğlu, 11'inci Bölge Müdürlüğüne (Samsun) Mehmet Sıddık Kılınçer, 12'nci Bölge Müdürlüğüne ise (Rize) Ahmet Usta atandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir