• DOLAR 32.412
  • EURO 35
  • ALTIN 2324.401
  • ...
Cam Yüklü Kamyon Devrildi Böyle Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ankara-Kayseri Karayolu üzerinde cam yüklü kamyon devrildi. Araçta bulunan camlar yol üzerine saçılırken 2 kilometre yol camla kaplandı. Araçta bulunan 2 kişi ise yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kaza; Ankara-Kayseri üzeri Kırşehir`in Mucur İlçesi yakınlarında meydana geldi. Hüseyin K.(50) yönetimindeki 40 DU 791 plakalı cam yüklü kamyonet direksiyon hâkimiyetini kaybederek, dereye yuvarlandı. Yuvarlanan araçta yolcu olarak bulunan Mustafa K.(22) ve sürücü Hüseyin K. yaralanarak ambulansla Mucur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Öte yandan kamyonette bulunan büyük camlar ise yol üzerinde kırıldı.

2 KİLOMETRE YOL CAMLA KAPANDI

Yaklaşık 2 kilometre yol cam kırıkları nedeniyle yarım saat kapandı. Karayolu üzerine dağılan camları temizlemek için Mucur Belediyesi`nden kepçe istendi. Ekiplerin çalışmasıyla camlar yoldan temizlemeye çalışıldı fakat sonuç vermeyince olay yerine itfaiye geldi. Ekipler kırılan camları su ile yolun dışına itti. Kazayı gören bir genç ise aracın solama yapmak istediğini ve bu sırada aracın yuvarlandığını belirtti. Genç ayrıca camların yola savrulduğunu da anlattı. Ekiplerin çalışmasının ardından kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Kazayla, ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir