• DOLAR 32.571
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2432.737
  • ...
SON DAKİKA
El-Kassam Tugayları intifadanın sürdürülmesi çağrısında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslami Direniş Hareketi (Hamas)`ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, ABD Başkanı Donald Trump`ın Kudüs konusundaki kararına karşı çıkarak protesto gösterileri düzenleyen Filistinlileri ve dünyanın özgür insanlarını selamladı.

Şehit Muhammed Es-Safedi için dün (11 Aralık Pazartesi) Gazze kentinde düzenlenen törende konuşan El-Kassam Tugayları saha komutanı Ebu`l-Bera, işgalci düşmanla savaşta yeni bir aşamaya girdiklerini söyledi.

Kudüs`ü işgal rejiminin başkenti ilan eden ABD Başkanı`nın kararını reddettiklerini bildiren Ebu`l-Bera, İslam ümmetinin ve dünyanın özgür insanlarının karara karşı çıkmalarının şaşırtıcı olmadığını ifade etti.

Düşmanın ateşle oynadığını kaydeden Ebu`l-Bera, şehitlerin kanlarının işgalcileri yakacak bir ateşe dönüşeceğini belirtti.

Hamas liderlerinden Mahmud Ez-Zehhar da Filistin topraklarının tamamı işgalden kurtulana kadar savaşa devam edeceklerini söyledi.

ABD Başkanı`nın Kudüs konusundaki kararını değerlendiren Ez-Zehhar, “Trump tarih döngüsünü ve Allah`ın kainattaki sünnetlerini bilmiyor. Bize karşı açıkça savaş ilan ediyor fakat ona diyoruz ki Allah`ın vaat ettiği, Mescid-i Aksa ve Kudüs`le bağlantılı son savaş mutlaka gelecek” dedi.

İzzeddin El-Kassam Tugayları mücahitlerine de seslenen Ez-Zehhar, ümmetin mücahitlerin atacağı adımları beklediğini ifade etti.

Filistin Enformasyon Merkezi

Bu haberler de ilginizi çekebilir