• DOLAR 32.587
  • EURO 34.934
  • ALTIN 2429.02
  • ...
"İnternet kafe denetimleri sıklıkla yapılmalı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, belediye, emniyet müdürlüğü ve diğer ilgili kurumların iş birliği içerisinde internet kafelere yönelik denetimlerin sıklıkla yapılması talimatı verdi.

Batman İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali Deniz başkanlığında valiliğin toplantı salonunda yapıldı.

İlin genel sorunlarının masaya yatırılarak değerlendirildiği toplantıda Deniz, katılımcılara hitap etti.

Batman'ın hareketli ve dinamikleri olan bir şehir olduğunu belirten Deniz, "İlimizin en önemli sorunu işsizliktir. Gece gündüz demeden onunla uğraşıyoruz. Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılan kamulaştırma çalışmalarının sonuna geldik. Bu işler tamamlandığında yatırımcılar için yer tahsis çalışmalarına başlanacaktır." dedi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından açılan Sosyal Market'te ihtiyaç sahiplerinin giyim ihtiyaçlarının giderildiğini anlatan Deniz, "Kurum müdürleri olarak hane ziyaretleri yapalım, vatandaşlarımızın gönüllerine dokunalım. Buna her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanlığı tarafından 15 ilde uygulamaya geçirilecek olan "Açık Kapı Projesi" kapsamında Batman'ın pilot il seçildiğini bildiren Deniz, şunları söyledi: "Bu kapsamda, valilik girişinde yapımı tamamlanan büroda vatandaşımıza hizmet vereceğiz. Proje kapsamında görev alan uzman personel, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini alarak, ilgili kurumlara iletecek. Bu konuda kurumlara iletilen vatandaşların istek ve sorunlarının kurum yöneticileri tarafından ivedilikle cevaplanması gerekiyor."

Kurumlar arası koordinasyona değinen Deniz, iş ve işlemlerin daha hızlı yapılması için kurumların iş birliğinin önemli olduğunu belirtti.

İnternet kafe denetimlerine değinen Deniz, belediye, emniyet müdürlüğü ve diğer ilgili kurumların iş birliği içerisinde denetimlerin sıklıkla yapılmasını istedi.

Kamu kurumlarının temizliği ve düzeni konusunda kurum yöneticilerine uyarılarda bulunan Deniz, kurumların çevre düzenlemesi ve temizliğine dikkat edilmesini istedi. Her kurumun kendi görev alanıyla ilgili vatandaşa verilen hizmetlerde gerekli çalışmaların takip ve denetimini yapmalarını isteyen Deniz, vatandaşın memnuniyetinin her şeyden önemli olduğunu kaydetti.

Toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Toplantıya; Vali Deniz'in yanı sıra Batman Belediye Başkan Vekili Sabri Aydın, Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Gülriz Kozbe, kaymakamlar ve kamu kurum yöneticileri katıldı. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir