• DOLAR 32.545
  • EURO 34.95
  • ALTIN 2429.026
  • ...

Takı ve aksesuar konusunda kadınlar kadar alternatifi olmayan erkekler için hem kullanım hem de şıklık bakımından vazgeçilmez olan cüzdanlar aynı zamanda yaşam tarzlarını yansıtan küçük ama önemli bir detaydır. Bu sebeple erkek cüzdanları her zevkten beye hitap edebilmesi bakımından çok farklı tasarım, renk ve boyutlarda üretilmektedir. Erkeklerin genelde çanta kullanmadığı da düşünüldüğünde cüzdanlar daha da önemli bir görev üstlenmektedir. Ayrıca günlük hayatta veya özel günlerde cüzdanlar ayakkabı, kemer ve kravat gibi giyim eşyaları ile de kombinlenen kritik detaylardır. 

Erkekler için hayatın bu kadar içinde olan cüzdanlar şıklık konusunda da büyük önem taşımaktadır. Üniversiteden itibaren daha olgun bireyler haline gelen beylerin bu konudaki en büyük yardımcısı deri cüzdanlar olmaktadır. Deri cüzdanlar kalite olarak uzun ömürlü bir kullanım sağlarken görüntü olarak ağır ve şık bir yapıya sahiptir. Özellikle takım elbise veya özel günlerde çok önemli olan cüzdan detayı erkeklerin dikkat etmesi gereken konuların başında gelmektedir.

Erkek deri cüzdan modelleri tasarım olarak çok çeşitli şekillerde karşımıza çıkmaktadır. En temel modellerden dikey ve yatay klasik cüzdanlar başta gelirken bunlara fermuarlı veya daha basit tasarımlı kartlık modeller takip etmektedir. Klasik cüzdanlar hem para hem kart taşımaya daha elverişlidir. Bunlar çoklu kart bölmeleri ile fonksiyonel bir kullanım sağlarken bazı modellerde bozuk para bölmesi veya fermuarlı gözler de bulunmaktadır. Kartlık cüzdanlar ise daha çok kart taşımaya yönelik tasarlanmıştır ve az da olsa kağıt paraya taşımaya müsaittir.

Erkek cüzdanları günlük hayattaki kart ve para taşıma sorununa çözüm olurken aynı zamanda kişilerin tarzlarını ifade etmesinin bir aracıdır. Renlkli UV baskı veya lazer yöntemi ile kişiselleştirilebilir cüzdanlar erkekleri için son zamanlarda oldukça moda olmuştur. İsim-soyisim yazılan cüzdanlar kişisel ürün olması bakımından özel hissettirirken logo basılan cüzdanlar da bir mesleğe, gruba veya takıma olan bağlılığı göstermektedir.

Kaliteli erkek deri cüzdanı diyince ürünleri ile öne çıkan Anı Yüzük internet sitesiniz inceleyebilir, baskı yöntemleri ile kişiselleştirilebilir hakiki deri cüzdan modellerini uygun fiyatlarla güvenle sipariş verebilirsiniz.  Siz de hemen www.aniyuzuk.com/cuzdan adresine gelin ücretsiz kargo avantajı ile kolay alışverişin tadını çıkarın!