• DOLAR 32.414
  • EURO 35.705
  • ALTIN 2324.93
  • ...
Hele bak şu konuşana… Bir ihanet belgesi daha
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber

İslam dünyasının ortak tepki gösterdiği her durumda emperyalizme ve siyonizme selama duran ihanet şebekesi bir kez daha şaşırtmadı.

Mavi Marmara davasında hayatını kaybedenler için ‘onlar şehid değil` diyen Fetulla Gülenin şakirdi, hocasına! layık olduğunu gösterdi.

Kapatılan ABD güdümlü Today's Zaman'ın eski Ankara Temsilcisi FETÖ`cü Abdullah Bozkurt, Kudüs için meydanlara çıkan halkı ABD'ye şikayet etti.

Efendilerinin dili olan İngilizce attığı twitte Bozkurt "Bugün Türkiye'de ABD ve İsrail karşıtları gösteriler, Erdoğan'ın aile vakfı TÜGVA, hükümet yanlısı gruplar, Türk Hizbullahı ve bazı El Kaide bağlantılı gruplar tarafından yürütülüyor." paylaşımında bulundu.

15 Temmuz`daki darbe girişimi ile Türkiye düşmanı olduklarını ıspatlayan FETÖ şebekesinin yazarı Kudüs meselesinde duyarlılık gösteren kurum ve camiaları hedef göstererek aslında sadece Türkiye'nin değil;tüm islam dünyasının düşmanı olduklarını bir kez daha sergiledi.

İslam dünyasının ‘yerli,milli ve zinde` kuvvetleri ;Şii`si ile Sünni`si ile tek bir safta buluşurken ihanet şebekelerinin de yer yer twit atarak, yer yer Kudüs  yürüyüşlerini engelleyerek tek saf oldukları gözlendi.

Kudüs, bir furkan gibi hak ile batılın arasını açarken FETÖ`cü firarinin batılın cephesinde arz-ı endam etmesi saflar iyice netleşiyor yorumlarına neden oldu.

İsrail paçavrasının yakılması üzerine hüznünü ve ABD/israile olan sadakatini ıspatlamaya çalışan firari FETÖ`cü medya olarak yıllarca başarılı bir şekilde icra ettikleri rolünü bu kez sosyal medya üzerinden yerine getirerek aklı sıra fişlemelerde bulundu.

İslam dünyasında kendini ABD`ye pazarlamayan hiçbir yapının izzet ve şerefi Wasgington`da aramadığını unutan Bozkurt, Twitter hesabından İngilizce paylaşımlarını sürdürdü.

"Erdoğan'ın ailesi ile Türk Hizbullahı ve El Kaide bağlantılı terör grupları protestoların başını çekiyor, İsrail bayrağı yakılıyor, İncirlik üssü kapansın isteniyor, Trump'a siyonist köpek deniyor."

Bu haberler de ilginizi çekebilir