• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Allah, düşmanına galibiyet vermez"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır'da Cuma namazı sonrası ABD'nin Kudüs kararını protesto etmek için düzenlenen basın açıklamasına katılan vatandaşlar, şer plana için düşüncelerini İLKHA ile paylaştı.

İslam ülkelerinin bu konuda kesinlikle taviz vermemesi gerektiğinin altını çizen vatandaşlar, Müslümanların birliğine vurgu yaptı.

Vatandaşlardan Mehmet Koşan, Filistin halkının bütün Müslümanlarla bir olup bu saldırıları püskürtmesi gerektiğini söyledi.

Ebu Yasin Parıltı da siyonistlerin eninde sonunda hüsrana uğrayacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Allah düşmanına galibiyet vermez. Zahiren Müslümanları katledebilirler, öldürebilirler, şehit edebilirler. Fakat bunlara galibiyet kesinlikle yoktur. Bunların her hal ve hareketi onlar için mağlubiyettir. Allah onları hüsrana uğratacaktır. Allah'ın izniyle Mehdi (as)'ın ayak izleri sesi gelmektedir. Bu, İsrail'in sonunun geleceğine bir işarettir."

İbrahim Mete de bu kararın Müslümanları tekrar bir araya getireceğini umduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Ümmettin şu anda içinde bulunduğu ihtilaftan dolayı Allah'ın izniyle bu karar, birleşmemize bir olmamıza, diri olmamıza, kâfirlere karşı tek vücut olmamıza vesile olacaktır. İsrail'e karşı Hamas tek vurmasın, Türkiye Cumhuriyeti de vursun. 3 çocuğum, hanımım ve ben bu yolda fedayız. Malımı da veriyorum canımı da veriyorum. Yeter ki sözümüzde samimi olalım. İhlaslı olalım. Kırmızı çizgimizse, namusumuzsa, onurumuzsa buna karşı ilk yapacağımız iş cihad etmektir. Her şeyimiz Allah'ın izniyle, Allah ve Resulüne, Kudüs'e fedadır. Bugün Kudüs'ü işgal ettiler. Yarın Mescid-i Haram'ı işgal edecekler. Kâbe'yi işgal edecekler, ondan sonra Medine'yi işgal edecekler. Ondan sonra Müslümanların namusuyla, izzetiyle, şerefiyle oynayacaklar. Buna karşı dik olmamız lazım. Diri olmamız lazım. Malımızla, canımızla Allah yolunda cihad etmemiz lazım."

Vatandaşlardan Aysel Yaşar ve Zahire Kökten Müslümanların bu durumlara karşı bir olması gerektiğine değindi.

Muhammed Taş da İslam ülkelerinin Siyonist işgalcilerler ilişkilerini kesmesi gerektiğini sözlerine ekledi. (Abdurrahman Tetik, M. Hüseyin Temel, Mehmet Çelik- İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir