• DOLAR 32.524
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2429.13
  • ...
İstanbul-İzmir İDOBÜS Seferleri Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 İstanbul-Kabataş`tan sabah saat 06.00`da başlayan seferlerle Bursa`ya gelen yolcular, Güzelyalı`dan otobüslerle uğurlandı.
Ekonomik, konforlu ve zamandan tasarruf sağlayan bir yolculuk hedefleyen proje, vatandaşların beğenisin kazandı. Deniz otobüsünden inip Ege illerine gitmek için İDOBÜS`ün kendilerini bekleyen otobüsüne binen vatandaşlar, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
 
Yolcular, proje sayesinde, İstanbul`un saatler süren trafiğine takılmadan şehirlerarası yolculuk yapacak hale geldiklerini söylediler. Özellikle de yaz aylarında Ege illerine gitmek için sürekli bu uygulamayı tercih edeceklerini belirten vatandaşlar, uygulama için yetkililere teşekkür etti. 8 Mart`ta satışa sunulan İDOBÜS biletlerinin 37 bin adedinin 12 günde tükendiği belirtilirken, 31 Mayıs tarihine kadar olan seferlerin biletlerinin de satışlarının sürdüğü bildirildi.
 
İSTANBUL-İZMİR 6 BUÇUK SAATE İNDİ
İDO`nun, kara ve deniz ulaşımını birleştiren İDOBÜS modeliyle İstanbul-İzmir arası 6,5 saate indi. Projeye göre, her gün sabah 06.00`dan gece 23.59`a kadar Kabataş`tan Güzelyalı`ya karşılıklı 13 sefer düzenleniyor. Deniz otobüsü ile Güzelyalı`ya inen yolcular; İDOBÜS`lerle Balıkesir, Manisa ve İzmir`e götürülüyor. Kamil Koç ve Ulusoy firmalarının 20 araçlık filosuyla işe başlayan İDO, dinamik bilet fiyatlandırması sayesinde bilet fiyatlarını İstanbul-Bursa arası 1 TL`den başlayarak 25 TL`ye kadar, İzmir için ise 22 TL`den başlayan fiyatlardan satışa sunuyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir