• DOLAR 32.603
  • EURO 34.789
  • ALTIN 2414.214
  • ...
Cudi`de 7 PKK`lı  Öldürüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK - PKK mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmalarda 5 özel harekat polisinin öldürülmesinden sonra operasyonlarını yoğunlaştıran güvenlik güçleri 7 PKK`lıyı ölü olarak ele geçirdi. Çatışmalar sırasında 1 PKK mensubu da sağ olarak ele geçirildi.
 
İki günden bu yana devam eden çatışmalarda ağır yaralananın bir özel harekat polisi de daha hayatını kaybetti. Son ölümle birlikte hayatını kaybeden özel harekat polislerinin sayısı 6`ya yükseldi.
 
Şırnak`ın Cudi Dağı eteklerindeki Derecik ve Çağlayan köyleri ile Tuşimiya Vadisi`nde çatışmalar gece boyu devam etti. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte skrosky tipi helikopterler çatışma bölgesine jandarma birliklerini indirirken, kobra tipi helikopterler bölgeyi ateş altına aldı.
 
Cudi Dağı dün sabah saatlerinde Derecik-Çağlayan köyleri ve Tuşimiya Vadisi`nde 5 özel harekatçı polisin hayatını kaybetmesinden sonra bölgede operasyonlar aralıksız sürdürülüyor.
 
Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı`ndan havalanan kobralar bölgeyi ateş altına aldı. PKK`nın kaçış güzergahlarına jandarma komando timleri ve çok sayıda özel harekat timi yerleştirildi. Bölgede operasyonlar aralıksız devam ediyor.(Abit Dündar -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir