• DOLAR 32.589
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2495.46
  • ...
Büyük Şeytan`ın kararı bir savaş ilanıdır!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu,  emperyalist ABD'nin Başkanı Trump'ın Kudüs'ü Siyonistlerin başkenti olarak tanıma ve ABD Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımaya yönelik şer planına ilişkin bir açıklama yaparak kararı telin etti.

ABD'nin 'Büyük Şeytan' olarak nitelendirildiği açıklamada, kararın topyekûn Müslümanlar ile bir savaş ilanı olduğu vurgusu yapıldı.

Siyonistlerin tarih boyunca Müslümanlar aleyhinde hep komplo ve hileler kurduğu belirtilen açıklamada, Siyonist İsrail'in korsan olduğuna işaret edildi.

Yahudilerin tarihinin ihanet, yalan ve zulüm ile dolu olduğuna vurgu yapılan açıklamada, tarih boyunca Siyonistlerin Müslümanlara komplo ve hile kurdukları ancak her seferinde kaybeden ve yurtlarından çıkarılanların Yahudiler olduğu hatırlatıldı.

Siyonist işgalcilerin yok olmaya mahkûm olduğu ifade edilen açıklamada, "Her Müslüman bir kova su dökerse İsrail'i sel alır." sözüne atıfta bulunarak bu sözün gerçekleşmesi gereken bir gün olduğu belirtildi.

"Karar Müslümanlar için yok hükmündedir"

Açıklamada, "Büyük Şeytan Amerika ve Yahudi uşağı Trump'ın bu kararı ani gelişen sıradan bir karar olmadığını bütün Müslümanlar anlamalıdır. Bu karar aynı zamanda topyekün Müslümanlar ile bir savaş ilanıdır. Fakat bu karar Müslümanlar için yok hükmündedir." ifadelerine dikkat çekildi.

Açıklamanın devamında, şöyle denildi: "Bütün Müslümanlar anlamalıdır ki Müslüman'ın Müslüman'dan başka kardeş ve dostu yoktur. Kudüs sadece Filistin'in değil bütün İslam aleminin başkentidir. Müslümanların ilk kıblesi olan mescidi aksa şimdiye kadar yetim iken bu karar ile esaret altına alınmıştır. Küfür, tek millet olduğunu ve ittifak ettiğini her seferinde göstermektedir. Büyük Şeytan Amerika, Siyonist işgalciler ve arkalarındaki emperyalist güçler bu karar ile bir kez daha ateş ile oynamıştır. Bu ateş sadece bedenlerini değil saraylarını da yakacak ve yok edecektir inşallah. Allah'ın dini ile savaşanlar tarihte helak oldukları gibi bugün de helak olmaya mahkûm olacaklardır."

"Müslümanlar öyle bir tepki vermelidir ki zalimler aldıkları bu karardan pişman olmalıdır"

Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı savunmanın her Müslüman için namus borcu olduğuna vurgu yapılan açıklamada, "Bugün kim hangi şart ve imkân ile Kudüs davasına ve Müslümanlara sahip çıkması gerekiyorsa öylece sahip çıkmalıdır. Bütün Müslümanlar Filistin'in yanında yer almalıdır. İntifada'ya her türlü destek verilmelidir. Müslümanlar öyle bir tepki vermelidir ki zalimler aldıkları bu karardan pişman olmalıdır. İslam fedaileri kendi mukaddes davaları uğruna hiç çekinmeden bedel ödemişlerdir. Bugün aynı şekilde İslam beldelerinin ve kutsal mekânlarına kimsenin göz dikemeyeceğini tüm küfre ve zalimlere göstermelidir. Allah tarafından çevresi mübarek ve nurlu kılınan Mescid-i Aksa necis, alçak Siyonist ve dostlarına ne pahasına olura olsun teslim edilmemelidir. İslam işbirliği teşkilatı aktif rol almalıdır. Müslüman liderler ittifak ederek cesaretle tepki vermelidir. Amerikan ve İsrail malları boykot edilmelidir." denildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir