• DOLAR 32.503
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2488.15
  • ...
Cami Tuvaletinde Yaşam Mücadelesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Pala ailesi, maddi imkansızlıklar sebebiyle bir caminin tuvaletinde barınmaya çalışıyor. Ailesini bu durumdan kurtarmak ve sıcak bir yuva kurmak isteyen baba Fatih Pala (25), sabıkalı olduğu için iş bulamamanın sıkıntısını çekiyor.

Oto boyacısı olan Fatih Pala, Konya’da 6 yıl önce tanıştığı Merve Pala (22) ile evlendikten sonra baba evinde yaşamaya başladı. Geçim sıkıntısı çeken Fatih Pala, iş bulmak amacıyla Konya’dan 1 yıl önce İzmir’e geldi.

Bornova ilçesi Mevlana Mahallesi’ndeki kayınpederinin yanında kalan ve iş arayan Fatih Pala, sabıkalı olduğu için tüm kapılardan geri çevrildi. Kısa bir süre sonra kayınpederinin İzmir’den başka bir şehre taşınmasıyla evsiz kalan Pala ailesi, sokakta kalmaya başladı. Fatih Pala ve eşi Merve Pala, gece havanın soğuk olması nedeniyle 2 yaşındaki çocukları üşümesin diye Doğanlar Merkez Camii’nin bayanlar tuvaletine sığındı.

Gündüz parkta, gece ise tuvalette yaşam mücadelesi verdiklerini belirten Fatih Pala, "Evlenmeden önce işlediğim suç sebebiyle sabıkam var. Bu yüzden kimse bana iş vermiyor. Evlendikten sonra yeni bir hayata başladım. İnsanlardan bana yeni bir şans versinler istedim. Beni geçmişimden dolayı yargılamasınlar. Eşim ve 2 yaşındaki çocuğum ile tuvalette kalıyoruz. Çevredeki vatandaşların verdikleri ekmekle karnımızı doyurmaya çalışıyoruz. Yetkililerden ve hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyorum” diye konuştu.

Çocuğunun üşümemesi için bir haftadır tuvalette kaldıklarını ifade eden anne Merve Pala, "Tek isteğim çocuğum için kalacak bir yer. Sokaklarda tuvalette kalmasına bir anne olarak içim el vermiyor. Kendim için değil 2 yaşındaki çocuğum için lütfen bize yardım edin” şeklinde konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir