• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman`ın Haber Portalı: batmanbasin.com yayında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Yayın hayatına başladığı günden beri güvenirlik ve hızlı habercilik anlayışı ile dikkatleri çeken “batmanbasın.com” Batman’ın haber portalı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren “batmanbasin.com” editörü Veysi Rüzgar, “Yayın hayatımıza başlama tarihimiz henüz bir yılını henüz doldurmamasına rağmen Batman’ın haber ihtiyacını karşılayacak duruma geldik” dedi.

Haber yapımında tarafsız yayın yaptıklarını, olayları ciddi ve doğru bir şekilde vermeye gayret ettiklerini belirten Rüzgar, “Haberin kaynağına inmeden, doğruluğundan emin olmadan haber yapmıyoruz. Doğru olan ne ise onu yayınlamaya çaba gösteriyoruz. Çünkü "doğruluğu" esas ilkemiz olarak kabul ediyoruz.  Yalan veya yanlış bilgilere itibar etmiyoruz.  ifadelerini kullandı.

Genç ve dinamik bir ekible Batman’ın neresinde olursa olsun haber niteliği taşıyorsa hemen oraya gittiklerini belirten Rüzgar, “Yaptığımız haberlerde öncelikli olarak toplumun faydasını aradık. Her zaman toplumun faydasına olacağını düşündüğümüz haberleri hiç tereddüt etmeden yayına verdik” dedi.

Rüzgar, “Batman ile ilgili olarak haber okumak isteyen haber takipçileri muhakkak yayın portalımızı takip etmelerini tavsiye ediyoruz. Çünkü hazırladığımız haberleri anında doğru, dürüst, ilkeli ve yayın ahlakına uygun bir şekilde yayına veriyoruz. Batman Basın olarak yaptığımız işin önemine inanıyoruz. Onun için işimize dört elle sarılarak ve severek yapıyoruz” şeklinde konuştu.
 
“batmanbasın.com” olarak resmi kurumlarla, STK’larla ve diğer değişik Kuruluşlarla uyum içinde çalışmaya gayret gösteriyoruz.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir