• DOLAR 32.573
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2433.475
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA-22 Mart Perşembe Şanlıurfa basınında yer alan haber özetleri şöyle:
 
Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: Atatürk Barajı`nda 20 yılda
145 milyar kilovat saat elektrik üretildi.

Dünyanın sayılı Türkiye`nin de en büyük barajı konumundaki Atatürk Barajı Hidroelektrik Santrali`nde (HES) 20 yılda 145 milyar kilovat saat elektrik enerjisi üretildiği bildirildi.

İzinsiz Nevruz Kutlamalarından 32 Kişi Gözaltına Alındı

Şanlıurfa`nın Viranşehir ve Halfeti ilçelerinde Nevruz bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilerde 32 kişi gözaltına alındı,
 
Yeniurfa Gazetesi: Milletvekili Gök`ten Nevruz Mesajı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, en eski bayramlardan olan Nevruz`un ayrışma unsurunun yerine kenetlemeyi sağlayan bir bağ olması gerektiğini belirtti.

Sağlıkta Şiddete tepki

Viranşehir`de meslektaşlarının görevi başında darp edildiğini iddia eden bir grup sağlık çalışanı basın açıklaması yapıp saldırıyı protesto etti.
 
İpekyol gazetesi: Coşkun, Bakan Dinçer`i yalanladı

Eğitim Bir Sen Urfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer`i matematik hesaplamayla yalanladı. Bakanın sözlerini hatırlatan Şube Başkanı Coşkun, öğretmenlerin aldığı maaşın düşük olduğunu bir kez daha yeniledi.

Suruç`ta nar bahçeleri yeniden canlanıyor

Gap eylem planı kapsamında 2012 yılının sonunda bitirilmesi hedeflenen, yörenin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişiminde büyük katkı sağlayacak Suruç Ovası Pompaj sulaması bölgedeki çiftçileri umutlandırdı. Suruçlu çiftçi unutulmaya yüz tutmuş nar bahçelerini tekrardan kurmaya başladı.(Ali Durmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir