• DOLAR 32.589
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2503.287
  • ...
Bir İslam Alimi Daha Hakk`a Kavuştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Yıllardır Diyarbakır`da kendisini ve ailesini İslam ve Kur`an hizmetine veren Abdulkadir Sarıağaç(73) dün akşam saat 21.00 sıralarında ruhunu Allah`a teslim ederek, hakkın rahmetine kavuştu.

Anemi hastalığı ve kalp yetmezliğinden dolayı defalarca hastanede tedavi gören Abdulkadir Sarıağaç dün akşam aniden fenalaşıp vefat etti. Abdulkadir Sarıağaç, yakınları ve sevenleri tarafından evinden alınarak Diyarbakır Yeniköy Şehir Mezarlığına götürüldü.

Mezarlık Camiinde ruhuna okunan Kur`anı Kerimden sonra cenaze namazı kılınan Abdulkadir Sarıağaç, yoğun katılımlı bir şekilde sevenlerinin omuzlarında tekbir ve salâvatlar eşliğinde Yeniköy Şehir Mezarlığına defnedildi.

İslam davası uğruna Hasan, Hüseyin, İbrahim adında üç oğlunu da feda eden 73 yaşındaki Abdulkadir Sarıağaç, çevresi ve sevenleri tarafından İslam`ın hadimi olarak tanınıyordu.

Yakınlarının taziyeleri Bağlar İlçesi Rihan Park civarındaki Hazrolular yas evinde kabul ettiği belirtildi. Canab`ı Allah`tan kendisine rahmet, ailesi ve sevenlerine de sabr-ı cemil niyaz ediyoruz. (Osman İçli - İLKHA)

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir