• DOLAR 32.371
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2325.427
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van ve ilçelerinde son 24 saat içerisinde meydana gelen ve Van`dan yayım yapan yerel gazete ve haber sitelerinde öne çıkan önemli haber başlıkları şöyle:
 
VANOLAY GAZETESİ: Tekstil Kent Projesi Van`ı Marka Şehir Yapacak: Kalkınma Bakanlığı tarafından Van`da kurulacak Tekstil Kent çalışmalarında son noktaya gelindi.
2,5 Ton Kaçak Mazot Ele Geçirildi: Başkale`de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 2,5 ton kaçak mazot ele geçirildi.
STK`lar 4+4+4`e Nasıl Bakıyor -2: Eğitim-Bir-Sen Van Şubesi Sekreteri Fuat Arpa 28 Şubat sürecinin ürünü olan eğitim sisteminin değiştirilmesini öngören ve üzerinde pek çok tartışma yapılan 4+4+4 şeklindeki yeni sistemi değerlendirdi.
 
ŞEHRİVAN GAZETESİ: Tekstil kent Van için bir şans: çalışmaları uzun süredir devam eden ve depremden sonra hayata geçirilmesi için yoğun çaba sarf edilen tekstil projesinde sona gelindi.
 
VANHAVADİS: Karaloğlu`ndan Lise Öğrencilerine Röportaj: Van Valisi Münir Karaloğlu, Türk Telekom Fen Lisesi 1. sınıf öğrencilerinin çıkaracakları İngilizce içerikli derginin ilk sayısına röportaj verdi.
YYÜ öğrencilerine Yardımlar devam ediyor: Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, depremzede öğrencilere 2 bin paket yardım dağıttı.
 
VANSESİ GAZETESİ: Dask`tan Van`a 61 Milyon TL: Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Van depreminde konutları hasar gören sigortalı ev sahiplerine bugüne kadar DASK tarafından 61 milyon TL ödeme yapıldığını, bu rakamın önümüzdeki dönemde 80 milyon liraya ulaşmasını beklediklerini söyledi.
Van`da Korkutan Yangın: Van`da boş bir binanın bodrum katında bulunan kullanılmış araç lastiklerinin yanması korkulu anlar yaşattı. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir