• DOLAR 32.565
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2431.959
  • ...
Mardin Travel Turkey İzmir Fuarı`na katılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Turizm sektörünün en önemli organizasyonlarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, 7 Aralık Perşembe günü kapılarını açıyor. Sektörün önemli temsilcileri ile katılımcıları, doğa güzelliğiyle ünlü birçok ülke ve ilin yer alacağı Fuar, 10 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek.

Geçtiğimiz yıl 36 farklı ülke ve 60 ilden toplam bin 179 katılımcının yer aldığı fuarda bu yıl ise Türkiye'den 70 il ve 50'in üstünden ülkeden katılımcıların yer alması bekleniyor.

Mardin İl Kültür Turizm Müdürü Alaaddin Aydın, düzenlediği basın toplantısında, fuara katılacaklarını açıkladı. Mardin standının her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi göreceğine inandıklarını belirten Aydın, fuarın Mardin'in turizmine katkı sunacağını ifade etti.

Aydın, "Dünyanın çeşitli ülkelerinden fuara katılacak olan yabancı ve yerli katılımcılara Mardin tanıtılacak ve ilimizde bulunan turizm işletmeleri ile iş bağlantıları kurulmasına yönelik girişimlerde bulunulacaktır. İlimizde faaliyet gösteren turizm işletmecileri ile kurulacak bağlantılar ile turizm sektörünün gelişmesine katkı yapan ortaklıkların oluşturulması fırsatı elde edilecektir." (M. Salih Keskin - İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir