• DOLAR 32.375
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2325.764
  • ...
Ülke geneli hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin batı ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Kırşehir ve Giresun çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinden sonra Bolu ve Karabük çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının batı kesimlerde yağışla birlikte 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde değişmeyeceği bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın akşam saatlerinden sonra kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinden sonra Batı Akdeniz'in aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra kuzeybatısı ile Kırşehir çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin yağmur ve sağanak, gece saatlerinden sonra Bolu ve Karabük çevrelerinin; karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Orta Karadeniz ile Giresun çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Doğusunda sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı ve az bulutlu 21°C

Ankara: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı yağmurlu 14°C

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 15°C

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 2°C

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 15°C

Trabzon: Parçalı ve yer yer çok bulutlu 18°C

Zonguldak: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir