• DOLAR 32.591
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2511.246
  • ...
Emir Muhannad Şehid Edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal medya kaynakları Çeçenya Serzhen-Yurt civarındaki meydana gelen silahlı çatışmada Arap gönüllü Mücahid «Emir Muhanned`in şehid edildiğini» duyurdu. Rusya`nın kuklabaşı Kadirov yönetiminin iddiasına göre, Avturı ve Serzhen-Yurt köyü sınırlarında Mücahidler ile kukla yönetim polis çeteleri arasında silahlı bir çatışma meydana geldi ve 2 Mücahid şehid edildi.

Kafkasya Emirliği haber kaynakları, yerel sakinlerin bildirdiğine göre, «Dün (21.Nisan.Perşembe) mürted lider Kadirov polis çetesinin 3 zırhlı Ural askeri araç ile Çeçenya Vilayeti, Avturı köyü civarındaki ormanlık alana, girdiğini ve silah sesleri duyulduğunu» bildirdiler.

Bu arada Çeçenya mürtedlerinin lideri Kadirov`un bir açıklamasına göre, «Arap gönüllü Mücahid Emir Muhanned`in öldürüldüğü onu tanıyanlar tarafından tespit edildi» Ancak işgal kuvvetleri henüz bu iddialarını kanıtlayan deliller ortaya koymadılar.

Diğer taraftan Kafkasya Emirliği Mücahid Komuta Merkezi henüz «Emir Muhanned`in şehid edildiği» hakkındaki iddiaları teyid etmedi.

 

ShamilOnline.org

Bu haberler de ilginizi çekebilir