• DOLAR 32.575
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2493.377
  • ...
8 Kişilik Aile Yanmaktan Son Anda Kurtuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Antalya`da 8 kişilik bir ailenin yaşadığı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çocuklarını kucaklarına alarak dışarı çıkan anne Hamidiye ve baba Süleyman Armutdalı yanmaktan son anda kurtuldu. Kullanılamaz hale gelen evin ardından sokakta kalan aileye komşuları sahip çıktı.

Olay saat 02.00 sıralarında Yüksekalan Mahallesi, 538. Sokak`ta meydana geldi. Kağıt toplayarak geçimini sağlayan Süleyman Armutdalı`nın (40) evinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri farkederek çocuklarını uyandıran anne Hamidiye Armutdalı ile baba Süleyman Armutdalı kendilerini dışarı attı. Bu sırada alevlerin sardığı iki odalı evin çatısı çöktü. Yaşları 3 ila 15 arasında değişen 6 çocuğunu alevlerin arasından kurtaran anne Hamidiye Armutdalı yoğun duman nedeniyle fenalaştı. Olayın şokunu üzerinden atamayan anne ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırılarak tedaviye alındı. Polis ekiplerine olayı anlatan baba Süleyman Armutdalı Uyurken bir ses duyduk. Evin her yerini alevler sarmıştı. Eşimle birlikte çocukları alarak dışarı fırladık. Yangın nasıl çıktı anlamadık dedi.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangının ardından ev kullanılamaz hale geldi. Yangının ardından sokakta kalan 6 çocuğa komşuları sahip çıktı. Olay yerinde inceleme yapan polis yangının çıkış nedenini belirlemeye çalışıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir