• DOLAR 32.525
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2420.878
  • ...
Yaşlı adamı sahte parayla dolandırdılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Silopi'de bankadan emekli maaşını çektikten sonra evine gitmek üzere bankadan çıkan Said Baltacı dolandırıldığını ifade etti.

Silopi'nin Barbaros Mahallesi 508'inci Sokakta ikamet eden Said Baltacı (86) emekli maaşını çekmek üzere bankaya gitti. Parasını çektikten sonra evine doğru giden Baltacı, kimliği tespit edilemeyen bir kişi tarafından araca bindirilerek dolandırıldı.

Baltacı, tek geçim kaynakları olan emekli maaşının çalınmasına tepki göstererek, suçlunun yakalanması için gerekli işlemlerin başlatılmasını istedi. Baltacı, dolandırıcının zorla bin 400 lirasını sahtesiyle değiştirdiğini ifade etti.

Baltacı, "Bankadan emekli maaşımı çektim, eve doğru gidiyordum, bir araba bana yaklaştı bende şoföre yavaş git su üstüme sıçramasın dedim. Sürücü arabasını durdurdu 'bana nereye gidiyorsun?' diye sordu, bende camiye gidiyorum dedim 'gel biz seni götürelim' dediler. Arabaya bindikten sonra bendeki parayı zorla alıp yanlarındaki sahte parayı bana verdiler. Bende paranın sahte olduğunu bilmiyordum cebime koydum. Beni dolandırdıklarını sonradan anladım ve polise haber verdim. Dolandırıcıların yakalanmasını istiyorum." şeklinde konuştu. (Ahmet Uçar - İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir