• DOLAR 32.534
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2493.333
  • ...
SON DAKİKA
"Fotoğrafların Diliyle Adıyaman" fotoğraf sergisi açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman'ın il oluşunun 63'ncü yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Belediye ile Adıyaman Fotoğraf Yolcuları Derneği (AFYOL) tarafından düzenlenen "Fotoğrafların Diliyle Adıyaman" isimli fotoğraf sergisi tarihi Keleş Konağı'nda açıldı.

75 fotoğrafının yer aldığı serginin açılışında bir konuşma yapan Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, "Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz fotoğraf sergimizde Adıyaman Fotoğraf Yolcuları Derneği üyelerinin birbirinden güzel fotoğraflarını halkımızın beğenisine sunduk. Sergilenen fotoğraflara baktıkça Adıyaman'ın her yöresine gidip gelmiş gibi olduk. Çelikhan'dan Samsat'a, Gölbaşı'ndan Gerger'e kadar ilimizin her köşesinden çok güzel kareler var. Emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Böyle bir etkinliğe Adıyaman Belediyesi olarak sahiplik etmekten de ayrıca mutluluk duyuyorum." diye konuştu.

AFYOL Başkanı Mustafa Faruk Şenlik de dernek çatısı altında buluşan fotoğraf sanatçılarının objektiflerine yansıyan şehrin güzelliklerini sergilediklerini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Keleş Konağı'nda sergilenen fotoğraflar üç gün boyunca ziyaretçilere açık olacak. Sergide Adıyaman'ın farklı açı ve zamanlarda çekilmiş olan fotoğrafları ile halkın yöresel yaşam biçimi ve tarihi mekânları ile beraber serbest çalışmalar yer alıyor. (Cemil Özdaş - İLKHA)






























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir