• DOLAR 32.546
  • EURO 34.92
  • ALTIN 2425.897
  • ...
Kermeslere Halk Büyük Teveccüh Gösteriyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - İl Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlemiş olduğu 244 program içerisinde yer alan Kız Kuran Kurslarının düzenleyeceği Kermesler, Van Cumhuriyet Caddesinden açıldı.

Vatandaşlarımızla Daha Yakın Olmak Adına Bir Fırsat Olarak Değerlendiriyoruz
Kuran kurslarında okuyan öğrencilerin ihtiyaçları ve Aile irşat bürolarının çalışmalarında yapılacak olan çalışmalara destek mahiyetinde düzenlenen kermeslere halkın teveccüh göstermesinin kendilerini memnun ettiğini söyleyen Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas, "Kuran Kurslarımız yararına 10 sürecek olan ve sıralı olarak her gün 3 Kursumuzun ortaklaşa düzenledikleri bu kermeslerimizle hem kurslarımız için bir destek, hem de vatandaşlarımızla daha yakın olmak adına bir fırsat olarak değerlendiriyoruz. Bütün kuran kursu öğretmen ve öğrencilerimiz özveriyle bu hizmetlerde bulunuyor. Halkımızın da yapılan bu kermeslere karşı büyük bir teveccühünü görüyoruz. Yaptığımız bu hizmetlerde halkımızın da takdirlerini de alıyoruz. Bu bizi sevindiriyor" dedi.

 

Herkes Yanımızda ve Bize Desteklerini Eksik Etmiyorlar
Aile İrşat Bürosu ve Aynı zamanda il Vaizesi de olan Mürüvvet Gönen Faslı hoca, beklediklerinin üzerinde bir teveccühle karşılaştıklarını dile getirerek, " Hocalarımız, halkımız ve öğrencilerimizin aileleri herkes yanımızda ve sağ olsunlar bize desteklerini eksik etmiyorlar. Öğrencilerimizin ve hocalarımızın destekleri ile ve öğrencilerimizin ailelerinin göndermiş olduğu yemekler ile bu hizmeti yapıyoruz" diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Fikret Özkan - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir