• DOLAR 32.591
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2513.863
  • ...
Din Kültürü Öğretmenleri Kutlu Doğum İçin Toplandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Selahaddin Eyyubi Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas, Gürpınar İlçe Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Muhlis Ceylan ile Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Dersi öğretmenleri katıldı.

 

Milli Eğitim Şube Müdürü Muhlis Ceylan'ın açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Müftü Arvas, bu yılki Kutlu Doğum Haftasının başlığının "Hz. Peygamber; Kardeşlik Ahlâkı ve Kardeşlik Hukuku" olduğunu hatırlatarak, bu konunun işlenmesinde Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmenlerinin önemli bir yere sahip olduğuna işaret etti. Ardından Müftülüğün 2012 Yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Müftü Arvas, Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenlerince düzenlenecek etkinliklere Müftülüğün imkanlar dahilinde destek olacağını bildirdi.

 

Toplantının son bölümünde Müftülüğün yaptığı faaliyetler hakkında bir sunum yapıldı ve toplantıya katılan tüm öğretmenlere Kur'an-ı Kerim Meali ile Hadis Kartelası hediye edildi. (Mahmut Aytekin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir