• DOLAR 32.378
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2325.61
  • ...
Çadır kent çalışanlarından İLKHA`ya teşekkür ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçtiğimiz günlerde "Yüzlerce işçi işsiz kalmakla karşı karşıya" başlığıyla gündeme gelen Viranşehir ilçesindeki çadır kent çalışanları, sorunlarını kamuoyuna duyuran İLKHA'ya teşekkür ziyaretinde bulundular.

İşçileri temsilen ziyarette bulunan Murat Akyol, Ahmet Palmanak ve Mustafa Başkan'ı, İLKHA Viranşehir muhabiri ve Öz Viranşehir Gazetesi'nin imtiyaz sahiplerinden Sabri Acet karşıladı.

İLKHA'nın yaptığı haberlerle çok büyük destek verdiğini anlatan Murat Akyol, "İlk günden beri hep yanımızda olan, haberleriyle bizlere yardımcı ve destek veren İLKHA ailesine bütün arkadaşlarımın adına teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

İşlerine 30 Kasım'da son verileceği iddiaları üzerine bir grup çadır kent çalışanıyla Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan ve milletvekilleriyle görüştüklerini aktaran Akyol, "Yetkililerin bize verdiği açıklamaya göre işimiz 1 ay uzatıldı. İnşallah bir ay sonra bu kış ortasında bizleri perişan etmezler." dedi.

İLKHA muhabiri Sabri Acet ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek mağdurların sorunlarını daima gündeme getirmeye devam edeceklerini, bu konuda ellerinden gelenİ yapmaya gayret göstereceklerini ifade etti. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir