• DOLAR 32.561
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2427.871
  • ...
`Derin Devlet` ve FETÖ Mağdurundan CUMHURBAŞKANINA AÇIK MEKTUP!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ENES DURMAZ- DOĞRUHABER

Onlar, her devrin mağdur ettiği ama hiçbir devrin görmediği mazlum Yusufiler. Onlar, Rabbim Allah`tır dediği için zindanlara atılan ve unutulan Müslümanlar. Onlar, 15-20-25 yıldır cezaevinde suçsuz yere kumpaslarla tutulan Yusufiler. Onlar, Kur`an dersi verdikleri için camilerden alınarak tutuklanan ve atıldıkları cezaevlerinde unutulan mahkumlar. Onlar, kendilerine kumpas kurarak ceza veren hakim, savcı ve polislerle aynı cezaevini paylaşanlar… Cezaevleri, bu saydığımız mazlum, mağdur ve Müslüman yusufilerle dolu. Ömer Faruk Aykan da kumpas mağduru yusufilerden biri. Suçsuz yere 25 yıldır cezaevinde unutulan Aykan, gazetemize gönderdiği mektup aracılığıyla Cumhurbaşkanı`na seslendi. Aykan, mektubunda darbecilerin, PKK`lıların, hatta FETÖ`cülerin bile salındığı ama kendilerine bir türlü uğramayan adalet mekanizmasına yönelik sitemini dile getiriyor. 

25 Yıldır cezaevinde olan 'Derin Devlet' ve FETÖ mağdurundan CUMHURBAŞKANINA AÇIK MEKTUP

İŞTE O MEKTUBUN TAMAMI:

Bismillahirrahmanirrahim

28 Şubat ve FETÖ mağdurundan Sayın Cumhurbaşkanımıza açık mektubumdur.

Evet, Sayın Cumhurbaşkanım! Beş, on, on beş yıl değil, tam yirmi beş yıldır cezaevinde çürümeye terk edildim, edildik biz zindan yarenleri; yani 28 Şubatın derin dondurucusunda ve FETÖ`nün mesleğine adalete ihanet etmiş hâkim ve savcıları tarafından…

Biliyor musunuz? Biz, kimiz biz!

“… Allah rahmetini onlara asla ulaştırmaz, diye yeminler ettiğiniz…” (Araf 64)

Acınası, külde ateşlerle solanlarız, biz!

Varlık içinde yokluğun imani varlığını yaşayan acizleriz, biz!

“… Girin Cennete!...” emrini bekleyen, ahirete talip yalın ayaklılarız, biz!

Başından çekiştirilen, hesap sorulan, düşmanlara güldürülen Peygamber Harun`un zalimlerle bir tutulmasıyız, biz!

Peygamber Yahya`nın zindanda inin inim inleyip fokurdayan kanının iniltileriyiz, biz!

Peygamber Yusuf`un gözlerinden süzülen kordan zindan siccinileriyiz, biz!

İmam Ebu Hanife`nin kırbaç şakırtılarından zindanı inleten iniltileriyiz, biz! 

Taifte taşlanan, Yesrib`in çöllerine sürülen Peygamber Muhammed`in yetimleriyiz, biz!

Biliyor musunuz Sayın Cumhurbaşkanım?

“Darbe gecesi sevinç çığlıkları atan diplomatları biliyoruz. Kayıtlarını ilgililere dinletiyorum” diyordunuz ya. Evet, o sevinç çığlıklarını siz telefon kayıtlarında dinlerdiniz fakat ben ise o darbe gecesinde sevinç çığlıkları ve size küfürlü slogan atan adli mahkûmların hal ve ahvaline bizzat şahit oldum. Peki, ben, biz 28 Şubat ve FETÖ mağdurları ne yaptık: Gözyaşlarıyla secdede dualar ettik. Fakat sonrasında ne oldu? Nisan referandumunun öncesinde DOKSAN BİN ve referandum sonrasında ise ON ÜÇ BİN adli mahkûmu bıraktı adalet bakanınız. Ama dehşete kapılmamak elde değil. Biz 28 Şubat ve FETÖ mağdurları hala çürümeye devam ediyoruz cezaevinde. İşin garip olanı ise bana/bize bizzat işkence eden polis, polis müdürleri, savcı ve hâkimler ise şu an örgüt üyeliğinden cezalar verilip, tahliye ediliyorlar… İyi mi?

Size yirmi suikast planı yapan Ergenekon, Balyoz, Atabeyler çetesi gibi darbeciler ve KCK hainleri bile bırakıldı. Fakat ben, biz 28 Şubat ve FETÖ mağdurları cezaevinde çürümeye unutulduk!

Saygılarımla... Allaha emanet olun.  

Ömer Faruk Aykan- Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevi

Bu haberler de ilginizi çekebilir