• DOLAR 32.488
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2478.533
  • ...
Meterolojiden denizlerde fırtına uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz, Akdeniz, Marmara ve Ege'de muhtemel fırtına dolayısıyla uyarılarda bulundu.

Meteorolojiden yapılan uyarıya göre, Batı Karadeniz'de rüzgarın; bugün öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (60-75km/saat) kuvvetinde fırtına, yer yer 7 ila 9 kuvvetinde (75-90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde esmesi tahmin ediliyor. Fırtınanın Salı günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Doğu Karadeniz'de rüzgarın; yarın sabah saatlerinden sonra batı ve kuzeybatı, doğusunda batı ve güneybatı yönlerden 7 ila 9 kuvvetinde (75-90 km/saat) kuvvetli fırtına, yer yer 8 ila 10 kuvvetinde (80-100 km/saat) tam fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın Çarşamba günü sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Marmara'da rüzgarın bugün öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (60-75km/saat) fırtına şeklinde esmesi tahmin ediliyor. Fırtınanın Salı günü ilk saatlerden sonra etkisini kaybetmesi tahmin ediliyor.

Ege'de rüzgarın; bugün öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu, güneyinde kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (60-75km/saat) fırtına şeklinde esmesi tahmin ediliyor. Fırtınanın Salı günü sabah saatlerinden itibaren etkisi kaybedeceği düşünülüyor.

Batı Akdeniz'de rüzgarın yarın sabah ilk saatlerde batı ve güneybatı, sabah saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatıdan yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (60-75km/saat) fırtına, yer yer 7 ila 9 kuvvetinde (75-90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde esmesi tahmin ediliyor. Fırtınanın Salı günü akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Akdeniz'de rüzgarın yarın sabah ilk saatlerden itibaren batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (60-75km/saat) fırtına, yer yer 7 ila 9 kuvvetinde (75-90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde esmesi tahmin ediliyor. Fırtınanın Salı günü öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi tahmin ediliyor. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir