• DOLAR 32.583
  • EURO 34.758
  • ALTIN 2502.823
  • ...
"Halkın HÜDA PAR`a teveccühü artıyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Saha çalışmaları kapsamında Şanlıurfa`da bulunan MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat ve Şanlıurfa Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyet Başkanı Celal Çiftçi, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret etti.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat ile görüşmelerinin faydalı geçtiğini, Kulat'tan, partilerinin çalışmalarıyla ilgili izlenimlerini aldıklarını söyledi.

Ziyaret sonrası kısa bir açıklamada bulunan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, “MAK Danışmanlık, bölgemizde seçim çalışmaları kapsamında saha çalışması yapmaları vesileyle bizleri de parti binamızda ziyaret ettiler. Doğrusu partimizle alakalı çok değerli ve kıymetli paylaşımlarda bulunduk. Kendilerinden istifade ettiğimizi belirtmek istiyorum. Bu konuda kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR`ın bölgede yaptığı çalışmalar konusunda da kendilerinden bilgi aldıklarını belirten Yalçın, sözlerini şöyle bitirdi:

“Kendilerinden aldığımız bilgilere göre; HÜDA PAR`ın özellikle Güneydoğu`da ciddi bir teveccühe mazhar olduğunu görüyoruz. Yapılan araştırmalar neticesinde HÜDA PAR`a yönelik büyük teveccüh olduğunu ifade ettiler. HÜDA PAR`ın halk arasında kabul görmüş bir hareket olarak, sağlam adımlarla yoluna devam ettiğini görüyoruz elhamdülillah. Biz de kendilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz.”

(Ramazan Casuk-İLKHA)





 

Bu haberler de ilginizi çekebilir