• DOLAR 32.378
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2326.01
  • ...
Umut Kapısı`ndan Kutlu Doğum Yardımları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Türkiye`nin doğu bölgelerinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine yardım etmek üzere 2008 yılında Diyarbakır merkezli olarak kurulan Umut Kapısı Gıda Bankası Muhtaç ve Yoksullarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Umut Kapısı), Peygamber Efendimizin Kutlu Doğum`u münasebetiyle yardımlarını hızlandırdı.

 

Özel günlerin dışında her ay yüzlerce aileye düzenli olarak yardımlarda bulunan Umut Kapısı, binlerce mağdurun umudu oluyor.

 

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle yardım çalışmalarına yoğunluk verdiklerini ifade eden Umut Kapısı Genel Başkanı Av. Şaban Dalgın, Fahri Kâinat Hz. Muhammed Mustafa`nın (s.a.v) hürmetine Nisan ayı içerisinde özelikle yetimlerden oluşan 500 kişiyi giydireceklerini söyledi.

 

Ayrıca 500 aileye gıda yardımında bulunmak için çalışmalara başladıklarını belirten Dalgın, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizler Umut Kapısı olarak, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle yeni bir kampanya başlattık. Umut Kervanı Platformu`na üye olan derneklerin yardımlarıyla, özelikle yetim ve öksüzler başta olmak yardıma muhtaç 500 kişiyi giydireceğiz. Ayrıca, bu ayda 500 aileye gıda yardımında bulunmak için çalışmalara başladık. Bizleri yardımlarıyla yalnız bırakmayan hayırseverlerimize teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz."

M. Salih Keskin - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir