• DOLAR 32.593
  • EURO 34.859
  • ALTIN 2508.273
  • ...
Mersin`de Nevruz: 24 Gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Mersin’de halkı ‘izin alındı’ diye kandırarak korsan nevruza toplamak isteyenlerin hevesleri kursaklarında kaldı. BDP’lilerin bütün ısrarlarına rağmen vatandaşlar korsan olarak düzenlenmek istenen nevruza itibar etmedi. İzin alındığını sanarak evlerinden kutlamaya katılmak için çıkanlar ise polisin uyarısı ile evlerine döndü.

Ara sokaklarda toplanan örgüt yandaşları korsan nevruzu bahane ederek polise taş, molotof, el yapımı patlayıcı ve havai fişek attı. Ara sokaklarda ve miting alanının çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polisler örgüt yandaşlarına fırsat vermedi. Polis, basınçlı su ve gaz bombası atarak terör örgütü yandaşlarını dağıttı. Vatandaşlar ile örgüt yandaşlarını ayırmakta büyük özen gösteren polis taş, molotof, el yapımı patlayıcı ve havai fişek attıkları kamera görüntüleri ile tespit edilen 24 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınanlar sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şubesi’ne götürüldü. Polisin ara sokaklardaki geniş güvenlik önlemi gece de sürdü. Ekipler zırhlı araçlarla müdahale ederek korsan göstericilere fırsat vermedi.

Ajanslar
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir