• DOLAR 32.319
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2299.719
  • ...
Batman`da okul ve çevrelerinde denetim
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yüzlerce okul ve çevresi, servis aracı, internet kafe, kahvehane, büfe, park ve bahçe kontrol edilip, yüzlerce şahsın sorgulandığı ve 16 iş yeri ile 6 araca işlem yapıldığı ifade edildi.

Açıklamada, ilde bulunan okul ve çevrelerinde bulunan internet cafe, büfe, kahvehane, metruk bina ile park ve bahçelerin rutin olarak kontrolünün; öğrencilerin huzurunu tesis etmek, her türlü suç ve suç oluşumundan uzak durmalarını sağlamak amacıyla yapıldığı bildirildi.

Açıklamanın devamında, "Bu kontrollere ilave olarak İl Emniyet Müdürlüğümüz personeli ile birlikte Batman Valiliği Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü, Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanlarının da katılımıyla günümüze kadar yapılan denetimlerde 199 okul ve çevresi, 233 işyeri (internet cafe, büfe, kahvehane),139 servis aracı kontrol edilmiş, 685 şahsın GBT sorgusu yapılmıştır." denildi.

Öte yandan, açıklamada, dün yapılan denetlemelerde ise 46 okul ve çevresi, 17 servis aracı, 21 internet kafe, 14 kahvehane, 14 büfe, 6 park ve bahçe kontrol edilip, 94 kişinin sorgusunun yapıldığı ve 16 iş yeriyle 6 araca ceza-i işlem uygulandığı kaydedildi. (İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir