• DOLAR 32.599
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2408.542
  • ...
Ankara Valiliğinden `Yerinde` yasak! Ses Ver Mardin
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mustafa Karakaş/HaberAnaliz

Küresel emperyalizm Anadolu`yu kültürel olarak çökertebilmek için eşcinselliği özendiren bir proje ile ülkenin dört tarafına yayılmaya çalışıyor. Toplumun ahlakının, örfünün ve dininin asla kabul etmediği bu eşcinsel etkinlikleri önleme konusunda genel bir adım atılmazken lokal tepkiler lokal çözümler doğuruyor.

ANKARA VALİLİĞİ HALKA KULAK VERDİ

Ankara`da düzenlenmesi planlanan Alman LGBTİ Film Günleri, sosyal medyada #LGBTFilmGünleriİptalEdilsin ve #İstiklalimizeKaraLeke hashtagleri ile gösterilen tepkiden dolayı Valilik tarafından yasaklandı.

Bir batı projesi olan ve manevi değerlerimizi kemirmeye yönelik bu girişimlerin devlet tarafından yasaklanması gerekir; lakin hantal devlet yapısından mıdır yoksa bu sapkınlığa destekte bulunan sözde aydınların medyada sesinin çok çıkmasından mıdır bilinmez, bu yönde hayırlı bir adım atılmış değil.

Bu rezaletleri durdurmak toplumun ‘demokratik tepkisini` ortaya koymasına bağlı. Bundan dolayı bilinçli müslüman gençliğin sosyal medyada bu muzırata ve rezaletlere karşı teyakkuzda bulunup halkı bu konuda müteyakkız tutması elzemdir.

MARDİN VALİLİĞİ BU REZALETE İZİN VERMEMELİ

Ankara valiliğinin bu yerinde kararının yanısıra Mardin`de de Cumartesi günü düzenlenmesi planlanan  "Toplumsal Cinsiyet Odaklı Habercilik Projesi" adlı LGBTİ ifsat projesi Mardinlilerin tepkisini çektiği halde bu konuda henüz bir adımın atılmamış olması üzüntü vericidir.

Kamuoyu toplumsal kardeşliğin ve birliğin yoğun bir şekilde yaşandığı Mardin ilimizde “halkın istemiyoruz talepleri ortada iken” LGBTİ ifsat projesinin Valilik eli ile durdurulmasını talep ediyor.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir