• DOLAR 32.59
  • EURO 35.042
  • ALTIN 2429.944
  • ...
Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye genelinde yağış beklenmiyor. Kuzey ve batı kesimlerin parçalı ve yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneyi ve doğusu ile iç bölgelerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının Türkiye genelinde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyretmesi tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde güneyinde ve doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Ege: Parçalı, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde batı kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı ve az bulutlu 25°C

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 18°C

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 20°C

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 12°C

İstanbul: Parçalı ve yer yer çok bulutlu 18°C

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 17°C

Zonguldak: Parçalı ve az bulutlu 16°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir